info@fil-per-randa.com 692 73 37 90 De dilluns a divendres de 09:30 - 14:00 | Dimarts i dijous de 16.00 a 19.00

El Peloponès.
PASQUA 25


Del 20/04/2025 al 28/04/2025
9 dies
per persona 2290 Queden places lliures
  • Del 20/04/2025
    al 28/04/2025
  • 9 dies
  • Avió
  • Arqueologia
  • Regions d'Europa
  • Història

  • GUIA FPR

  • Guia Local.

Descripció

El Peloponès.

La península del Peloponès s'estén al sud de la Grècia continental com una fulla de plataner surant sobre la mar. Unida al continent per l'istme de Corint va ser separat d'aquell  per l'estret que s'excavà per acurtar el camí dels vaixells que naveguen per la mediterrània oriental. Aquesta terra ha estat en el pas dels segles envaïda per Romans, bàrbars, francs, Venecians, genovesos, catalans, anglesos, francesos, turcs, etc. A l'edat mitjana es rebatejà com a Morea, terra de moreres. Aquesta Pasqua Fil-per-randa us presenta un viatge al voltant d'aquesta terra plena de meravelles en un itinerari pensat per a descobrir els llocs més senyers. Periple feèric, de pobles pintorescos i plens d'encant, oliveres eternes, esglésies medievals enfilades a penyals que miren un mar etern, fortaleses venecianes, turques, a més de llocs que formen part de la nostra vida: Olímpia, Epidaure, Micenes, Tirint, Esparta, Corint, Mani , Delfos ... A més d'assaborir l'única i deliciosa gastronomia greca. No et perdes un dels viatges més bells del món sempre amb l'estil FPR.

Inclou

  • Vols internacionals
  • Hotel i desdejuni
  • 4 Mitjes Pensions
  • Itinerari en Bus
  • Entrades
  • Guia local
  • Guia FPR
  • Assegurança de viatge

No Inclou

  • Propines
  • Tot el que no estigui en l'apartat d'Inclou

Opcions

  • Habitació individual + 410 €
  • Assegurança cancel·lació + 55 €

Guia

Ens acompanyarà:

GUIA FPR
.

També vindrà amb nosaltres:

Guia Local.
.

Preu

El preu d'aquest viatge és de 2290 € + 217 € de taxes


Programació

20 abril. Vol València-Atenes. 

Concentraciò a les 04.00h a l’aeroport de Manises. Vol amb escala a Zúrich. En arribar trasllat a Delfos on tindrem l’hotel. 

 

21 abril. Delfos.

Visitem Delfos, en la Fòcida, lloc mític de l'antiga Grècia i un dels llocs més sagrats de l'Hèl·lade a la vora del Mont Parnàs. El conjunt està dedicat al déu Apol·lo que té allí el seu temple principal. Dinar. Visitarem el museu així com l'àrea arqueològica on destaquem el temple d'Apol·lo, el santuari dels Atenencs, el bouleterion, etc. En acabar totes les visites eixirem cap a  Olímpia. Nit a Olimpia.

 

22 abril. Olímpia.

Visitem Olímpia. Aquest lloc és un dels més coneguts i visitats del Peloponés. El mite diu que els primers en córrer en Olímpia van ser els Curetes, Hèrcules, Epimènides ... I es va honrar al guanyador amb una corona d'olivera salvatge. És, doncs, Hèrcules que té la glòria de ser el primer que organitzà els jocs i les donà el nom d'Olímpics. Dinar. Visitarem el lloc arqueològic i el museu que conté les troballes que s'han fet al lloc. Després anirem cap al sud a Kalamata.

 

23 abril. El Sud Del Peloponés. La Messènia.

Farem una visita a l'antiga Messènia, al nord de Kalamata. Al cim de la muntanya es trobava el santuari dedicat a Zeus Itome. Segons el mite Rea entregà al seu fill Zeus xiquet als Curetes per protegir-lo de Cronos que l'ocultaren en aquesta muntanya. Sobre el nou poblet amb les seues típiques cafeteries i restaurants trobem la zona arqueològica, Messènia, fundada per l'estrateg Epaminondes al segle IV aC: Antics propileus, el santuari d'Asclepios, la porta d'Arcàdia, l'odèon les muralles que escalen l'Itome. Dinar.Serà la nostra visita amb el palau de Néstor. Nit a Kalamata.

 

24 abril. La Península de  Mani.

Viatgem cap al sud amb la bellesa del renàixer primaveral per arribar a la península de la Mani. Regió remota, el "dit" central dels tres promontoris que sobreïxen al migdia peloponés i que va ser una de les terres que més tard en el temps abraçaren el cristianisme. Peculiars són les construccions dels seus pobles formats per cases-torres, espècie de cases fortificades per la inseguretat que eixe país va patir durant segles. Els turcs no arribaren a "controlar" totalment aquells grecs- altres diuen que era població eslava vinguda en les invasions bàrbares- on la vida transcorria amb els seus propis codis. La península maniota acaba en el cap Tènar o Matapan, lloc també mític pels seus suïcidis cara l'etern egeu. Dinar. Farem una visita als llocs més imprescindibles. En acabar la visita eixirem cap a Esparta on tenim dos nits d’hotel.

 

25 abril. Museu d’Esparta-Mistras.

El museu arqueològic d'Esparta es va fundar a principis del segle XIX, després de l'incendi que el destruí es va refer l'any 1872 i conté actualment una gran col·lecció de les troballes fetes a l'antiga Esparta i de la Lacònia. Després anirem a Mistra. Va ser la capital del despotat de Morea, nom que li donaren els venecians al Peloponès- per la fulla de morera a la qual se sembla-. Durant molts anys es pensava que era l’antiga Esparta, que en realitat es troba molt a prop. Des del castell anirem baixant per sendes plenes d’edificis, trobant-nos el Palau del Despotat i encisadores esglésies bizantines, de la que destaquem el Monestir de Santa Maria de Peribleptos. Nit a Esparta.

 

26 abril. Nàuplia 

Anirem cap al nord creuent la península amb la nova autopista que comunica el Peloponès amb Atenes. Nàuplia va ser la primera capital de la Grècia independent. La ciutat vella està formada per estrets carrers amb cases històriques, places i placetes, buguenvíl·lies que omplin els estrets carrerons. Dominada per la fortalessa de Palamidi que vigila des de d’alt el golf argòlic que visitarem. Nit a Nàuplia.

 

27 abril. Epidaure-Micenes-Tirint.

En l'Argòlida farem tres visites úniques per Grècia. El teatre d'Epidaure, sensacional, al lloc del santuari d'Asclepi. A prop Micenes. Lloc arqueològic de primera magnitud i que despertà de nou per al món després de les "excavacions" de Schliemann. La porta dels lleons és mundialment coneguda així com la ciutat de Tirint amb les seues muralles ciclòpies tot un record d'aquella antiga i primera civilització que trepitjà el sol de la Hèl·lade en el segon mil.lèni abans de Crist.. Nit a Nauplia.

 

28 abril. Estret de Corint. Vol cap a València.

Eixirem de matí de Nauplia cap a l’aeroport d’Atenes on agafarem el vol cap a València. Abans ens detindrem en l'estret de Corint per poder vore aquesta magna obra que uneix l'egeu amb el golf de Corint i la mar Jònica. Arribada a València cap a mitjanit.



 




Visitarem