Queden poques places

Lanzarote. Els Volcans de Manrique.

Lanzarote és l'illa màgica de les Canàries. Sorgida de la terra i modelada per la mar i el vent és una terra aspra, dura però magnètica, atractiva i engisadora. Una terra negra en la que el quefer de generacions i generacions creà espais i paisatges equilibrats, potents i arrelats a l'ànima, on la natura i la mà humana es complementaren. I el gran mestre d'obra va ser un irrepetible César Manrique que sabé integrar una obra artística, avançada al seu temps, en un lloc privilegiat. Recorrerem l'illa de cap a punta gaudint de paisatges mítics, de muntanyes de foc i de la magnífica obra que ens va deixar aquest artista enamorat de la seua terrra.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 8
  dies

  8 dies

  Del 26/12/2020 al 02/01/2021
 • Lanzarote. Els Volcans de Manrique.

 • Guia

  Ens acompanyarà Victor Benlloch, Botànic
1170

8 dies

26/12/2020

02/01/2021

Reservar

Queden places

Cap d'Any a la Riviera. La costa dels Artistes

Des que aristòcrates anglesos i russos la posaren de moda allà per la meitat del segle XIX com lloc d’hivernada, aquest petit país de pescadors deixà de ser un racó oblidat per a convertir-se en el centre de l’alta societat de l’època i refugi d’artistes de tota classe i condició esdevenint un espai de llibertat. Són les imatges de Matisse a Niça envoltat de coloms o de Picasso a Antibes explicant als seus convidats els beneficis dels banys de sol. Jean Cocteau pintava la capella de Sant Pere a Villefranche i la famosa modista i perfumista Coco Chanel feia el vestuari per als ballets russos de Montecarlo.Més enllà de la riviera francesa està la riviera italiana. Una regió que és un microcosmos, plena de descobriments sorprenents. Un cap d'any d’aristocràtica bellesa.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 8
  dies

  8 dies

  Del 27/12/2020 al 03/01/2021
 • Cap d'Any a la Riviera. La costa dels Artistes

 • Guia

  Ens acompanyarà Santi Tormo, Arquitecte tècnic i restaurador de monuments
1040

8 dies

27/12/2020

03/01/2021

Reservar

Queden places

Cap d'any a Tenerife i La Gomera

El foc va crear d’una forma abrupta, violenta, una illa que a poc a poc es va anar transformant en un autèntic paradís natural. La seua diversitat d’ambients fan de Tenerife un continent en si mateix. Acull espais tropicals exuberants com la laurisilva, malpaïsos, penya-segats i platges negres, i una corona forestal farcida de pinedes de l’endèmic pi canari. Tot dominat per l’imponent Teide, volcà adormit i guardià de l’illa, amb el seu cim de neus perpètues. Vos oferim un cap d’any diferent amb el descobriment de Tenerife, recorrent-la amb suavitat, tranquil·lament, per gaudir de la més afortunada de les Canàries. A més farem una excursió a la fascinant illa de La Gomera que destaca per les escarpades muntanyes recobertes d’una luxuriant laurisilva.

 • Viatges

  TURISME CULTURAL
 • 7
  dies

  7 dies

  Del 28/12/2020 al 03/01/2021
 • Cap d'any a Tenerife i La Gomera

 • Guia

  Ens acompanyarà Vicent Climent, Història de l'Art
1320

7 dies

28/12/2020

03/01/2021

Reservar