Uzbekistan. La Ruta de la Seda


Del 01/04/2021 al 11/04/2021
11 dies
per persona 1920
 • Del 01/04/2021
  al 11/04/2021
 • 11 dies
 • Mitja pensió.
 • Gran viatge
 • Clàssic

 • GUIA FPR

 • Guia Local.

Descripció

Uzbekistan. La Ruta de la Seda

El camí que al llarg de segles utilitzaven de canal de propòsits militars i polítics, el que feien servir per al comerç de tota mena de productes, el principal mitjà d’informació, de transmissió del coneixement, de difusió d’idees i d’experiències culturals entre Occident i Orient és el que hui proposem com a gran viatge tardorenc. Volem recuperar la memòria viva d’aquelles ciutats i pobles que han forjat aquesta línia única amb els seus imponents monuments arquitectònics… Samarcanda, Bukhara, Khiva, vivint in situ la llarga història de la Ruta de la Seda. Camí al paradís.

Inclou

 • Assegurança de viatge
 • Avió
 • Guia local
 • Mitja Pensió tots el dies.
 • Hotel i desdejuni
 • Itinerari en Bus
 • Guia FPR

Inscripcions

  Inscripcions obertes des del 01/07/2020

Reunió Informativa

  La reunió informativa serà el 01/03/2021

Opcions

 • Assegurança cancel·lació + 60 €
 • Habitació individual + 220 €

Guia

Ens acompanyarà:

GUIA FPR
.

També vindrà amb nosaltres:

Guia Local.
.

Preu

El preu d'aquest viatge és de 1920 € + 320 € de taxes


Programació

*A causa de l'actual situació pel Covid19 i de l'antelació amb la qual es realitza el programa, les visites poden sofrir canvis

 

1 Abril. Taixkent

Concentració a les 10:00 h a l’aeroport de Manises. Vol transcontinental València-Taixkent, via Istanbul.  Arribada a la matinada. Trasllat a l’hotel i descans. Hotel a Taixkent. 2 nits.

 

2 Abril. Taixkent

El dia de hui el dedicarem a visitar el centre de Taixkent, gaudirem del magnífic basar Shorts, la madrassa Kulkedach, etc. Dinar.

 

3 Abril. Els castells del desert de Khorezm

Trasllat a l’aeroport i Vol interior Taixkent-Urganch. En arribar-hi, excursió pels castells del desert de Khorezm amb la visita de les restes de Kizil-Kala, les ruïnes de Truprak-Kala (segle IV aC), Djanbas-Kala… tot contemplant el desert que les envolta, així com el llunyà riu Amudarià. Dinar. Hotel a Khiva 2 nits.

 

4 Abril. Khiva

Pareix eixir dels contes màgics antics, un oasi d’una florent ciutat per a les caravanes que creuaven el desert Kizil-Kum, conegut pel color rogenc de les arenes. Va ser declarada pels soviètics “museu a cel obert”. Visitarem els importants monuments de la ciutat, en què destaca la fortalesa interior, o Ichan-Kala, i la muralla que l’envolta, així com la infinitat mesquites i madrasses. Sopar.

 

5 Abril. Bukhara

Vol interior Urgench-Bukhara. En arribar-hi, visita a aquesta magnífica ciutat oasi, vigilada pel seu monumental castell o Ark, amb més de 300 mesquites que conserven tot l’encant. Dinar. Hotel a Bukhara 3 nits.

 

6 abril. Bukhara

La Perla de l’Islam, conserva tot l’encant de l’esperit oriental. Ens meravellarà la increïble simbiosi, que crea un ambient que envolta el visitant en aquesta ciutat museu. El palau d’estiu dels últims emirs, la mesquita Magok-i-Attari Mosque, el complex Poy Kalon i l’acollidora plaça de la Liaba-Jauz, on els capvespres s’acompanyen amb el te i el descans en un magnífic racó difícil d’oblidar. Sopar amb espectacle.

 

7 abril. Bakhauddin Nakshbandi. Sitorai Mikhi Khosa

Excursió pels complexos monumentals de la contornada de Bukhara: Bakhauddin Nakshbandi, el palau Sitorai Mikhi Khosa de l’últim emir de Bukhara etc. Vesprada lliure, podreu visitar els increïbles basars que alberga.

 

8 abril. De Shakhrisabz a Samarcanda

Trasllat a la bellíssima Samarcanda, cantada per poetes turcs i perses. Ens detindrem en les ruïnes de la magnífica Shakhrisabz, lloc de naixement de Tamerlà i, entre altres punts d’interés, el seu monument. Tamerlà la va convertir en capital del seu imperi a les acaballes del segle XIV. Passejada pel nucli antic d’aquesta increïble i mítica ciutat dels contes De les mil i una nits de Sherezade; la plaça del Registan, la joia de Samarcanda amb les seues tres imponents madrasses; un lloc de privilegi dins de l’art islàmic de l’Àsia Central. Hotel a Samarcanda 2 nits. Sopar.

 

9 abril. Samarcanda

Llegendària ciutat de la Ruta de la Seda. Va ser Lenin el primer que n’ordenà la restauració. Ens traslladarem a un altre temps visitant el mausoleu de Tamerlà, el famós Observatori d’Uluz-Bek, en la gegantina mesquita de Bibi Khanum, la més gran de l’Àsia Central, i l’inigualable Registan.

 

10 abril. Samarcanda

Ens acomiadarem de la imponent Samarcanda, gaudint de les últimes visites. Trasllat en  tren a Taixkent. Sopar. Hotel a Taixkent.

 

11 abril. Retorn

De matinada, trasllat a l’aeroport. Vol transcontinental a Taixkent-VLC. Arribada a València cap a les 16.30 hores.

 

 Visitarem