Tenerife. La fortuna del volcà.


Del 30/12/2018 al 06/01/2019
8 dies
per persona 990
 • Del 30/12/2018
  al 06/01/2019
 • 8 dies
 • Natura
 • Mitja pensió.
 • NOVETAT
 • Cap d'any 18-19

 • Victor Benlloch

Descripció

Tenerife. La fortuna del volcà.

El foc va crear d’una forma abrupta, violenta, una illa que poc a poc es va anar transformant en un autèntic paradís natural. La seua diversitat d’ambients fan de Tenerife un continent en si mateix. Acull espais tropicals exuberants com la laurisilva, malpaïsos,  penya-segats i platges negres, i una corona forestal farcida de pinedes de l’endèmic pi canari. Tot dominat per l’imponent Teide, volcà dormit i guardià de l’illa, amb el seu cim de neus perpètues. Vos oferim un cap d’any diferent amb el descobriment de Tenerife, recorrent-la amb suavitat, tranquil·lament, per gaudir de la més afortunada de les Canàries.

Inclou

 • Mitja Pensió tots el dies.
 • Assegurança de viatge
 • Guia FPR
 • VOL DIRECTE
 • Itinerari en Bus
 • Hotel
 • Sopar Cap d'any

Inscripcions

  Inscripcions obertes des del 24/08/2018

Opcions

 • Habitació individual + 200 €
 • Assegurança cancel·lació + 25 €

Guia

Ens acompanyarà:

Victor Benlloch
Botànic.

Preu

El preu d'aquest viatge és de 990 € + 53 € de taxes


Programació

30 Desembre. Tenerife

Concentració a les 19h a l’aeroport de Manises. Vol directe València-Tenerife Sur. Hotel a Santa Cruz de Tenerife. 7 nits.

 

31 Gener. La Laurisilva

La formació vegetal més important de les Canàries, la laurisilva, ens acollira entre la seua verdor i humitat, una autèntica selva plena d’arbres d’aparença tropical. Ruta verda: “Monte de la Esperanza”. Dificultat baixa. 9 km. 180 m desnivell. 3’5 h. Dinar. De vesprada visitarem la ciutat de Santa Cruz de Tenerife. Sopar.

1 Gener. Anaga

La península de Anaga és un espai on la natura i les activitats humanes tradicionals s’han imbricat d’una forma íntima, una relació intemporal i privilegiada. Ruta verda “El bosque encantado”. Dificultat baixa 6,6 km. 200m desnivell. 3 hores. Dinar de pic-nic. Per la Vesprada podrem conèixer un poc més el “Parque Rural de Anaga” i visitarem la població de La Laguna. Sopar.

2 Gener. La Corona Forestal

Tenerife és un xicotet continent on, a mesura que pugem en altitud, la vegetació va canviant. Les pinedes de l’endèmic pi canari conformen l’anomenada corona forestal, un anell verd que envolta l’illa. Ruta verda: P.N. Corona Forestal “El Gaitero”. Dificultat baixa. 9,5 km. 230 m desnivell. 3,5 h. Per la vesprada visitarem  La Orotava i el seu Jardí botànic. Sopar.

3 Gener. Teno

La regió de Teno acull els “Acantilados de los Gigantes”, espectacular mur de roca volcànica que cau a la mar. I molt a prop un dels emblemes de l’illa El Drago d’Icod, meravellosa relíquia botànica de valor incalculable. De matí visitarem la “Cueva del viento”, tunel volcànic format durant les erupcions de Tenerife. Ruta verda: Teno (Teno-Cruz de Hilda). Acantilados del Gigante. Dificultat moderada. 6,2 km. 200 m desnivell. 3 h. Dinar pic-nic. Per la vesprada visitarem el Drago mil·lenari d’Icod de los Vinos i la població. Sopar.

4 Gener. El Teide

El rei de l’illa, El Teide, volcà dormit, plé de llegendes i mites, un espectacle de la natura. El Parc Nacional de las Cañadas del Teide acull paisatges magnífics a més de valuosíssimes espècies biològiques, tot en un entorn d’aire pur i transparent que en acosta al cel. Pujarem al Teide amb el telefèric i en baixar recorrerem els Roques i els paisatges del Teide. Després visitarem al centre d’astrofísica internacional (observatori d’Izaña), un dels millors del món. De vesprada visitarem el Centre d’Informació del Parc Nacional de las Cañadas del Teide i farem un passeig pel seu entorn. Sopar.

5 Gener. El Malpaís de Güimar.

Les colades de lava de les erupcions del volcans tinerfencs han generat espais d’agreste bellesa, on la vida s’ha adaptat a condicions extremes, desèrtiques, són els “malpaïsos”, autèntics racons quasi escapats de la Lluna. Ruta verda: Malpaís de Güimar. Dificultat baixa. 8 km. 140 m desnivell. 3 h. De vesprada visitarem la població de San Cristobal de la Laguna. Sopar.

6 Gener. Sta. Cruz.

Matí lliure en Sta. Cruz de Tenerife. Trasllat a l’aeroport. Vol Tenerife-València. Arribada a València cap a les 20:30h.

 Visitarem