Sèrbia. El gran secret dels Balcans


Del 20/08/2019 al 27/08/2019
8 dies
per persona 1340
 • Del 20/08/2019
  al 27/08/2019
 • 8 dies
 • Mitja pensió.
 • Avió
 • Història

 • Gabriel Benavides

 • Guia Local.

Descripció

Sèrbia. El gran secret dels Balcans

Sèrbia és un país mil·lenari al bell mig dels Balcans. Aquesta nació ha conservat un patrimoni cultural amb una forta identitat, malgrat les moltes tragèdies que la història els ha llançat. Hem dissenyat un viatge per eixir de les sendes del turisme convencional i endinsar-nos per una terra que ens sorprendrà vivament. Ciutats romanes a prop del limes, castells d’una Sèrbia medieval en lluita perpètua, quasi sempre, contra l’Imperi otomà. Té també els seus meravellosos monestirs, que són uns dels trets d’identitat   més grans d’aquest país. En el  periple serbi no podia faltar Belgrad, la veritable capital balcànica. Ciutat vital, circumval·lada pel Danubi, que li dóna forma. Un viatge a la descoberta de tot un món que ens desvelarà el gran secret dels balcans, país de veritables emocions.

Inclou

 • Mitja Pensió tots el dies.
 • Avió
 • Guia FPR
 • Assegurança de viatge
 • Itinerari en Bus
 • Hotel i desdejuni

Inscripcions

  Inscripcions obertes des del 04/02/2019

Reunió Informativa

  La reunió informativa serà el 18/07/2019

Opcions

 • Habitació individual + 225 €
 • Assegurança cancel·lació + 30 €

Guia

Ens acompanyarà:

Gabriel Benavides
Músic i Humanitats.

També vindrà amb nosaltres:

Guia Local.
.

Preu

El preu d'aquest viatge és de 1340 € + 75 € de taxes


Programació

20 agost. Vol València-Belgrad

Concentració a les 04:30 h a l’aeroport de Manises. Arribada a i primer contacte amb la ciutat de Belgrad. Hotel a Belgrad. 3 nits. Sopar.

 

21 agost. Belgrad. La capital dels Balcans

Descobrirem la ciutat de Belgrad, capital de Sèrbia, situada en la confluència dels rius Sava i Danubi, passejarem per la ciutat vella, la plaça de la República, la catedral... Visitarem la fortalesa de kalemegdan. Després, l’encantador i el barri bohemi de Skadarlija, on soparem. Sopar.

 

22 agost. La Vojvodina. Novi Sad i el parc Fruska Gora

Visitarem Novi Sad. Capital de la Vojvodina, aquesta ciutat abans del segle XVIII era un xicotet poble de pescadors. La ciutat situada en un meandre del Danubi es desenvolupà a l’ombra de la fortalesa de Petrovaradin, bastió de la defensa dels Habsburg davant de l’Imperi otomà. També visitarem el parc natural de Fruska Gora i la xicoteta i barroca ciutat de Sremski Karlovci, on podrem tastar el seu famós vi. Sopar.

 

23 agost. Sa Majestat el Danubi. Un camí blau

Recorrent la vall del Danubi, ens acostarem a l’espectacular fortificació de Smederevo, esperó formidable que es disputaren durant segles serbis, hongaresos, turcs i austríacs, i a les ruïnes de Viminacium, ciutat romana de frontera. Continuarem cap a una de les fortaleses més boniques de Sèrbia: Golubac (S. XIV). El gran i majestuós riu ens portarà a la més bella gorja del Danubi: les gorges de Djerdap. Lepinski Vir és un dels assentaments humans més antics d’Europa. Sabrem el perquè. Nit a Kladovo. Sopar.

 

24 agost. Sèrbia central. Un verd fosc

En eixir de Kladevo, podrem veure les restes del pont de Trajà, que va ser el més gran del món fins al s. XII. Ens aturarem anant cap a la Sèrbia central en el poblet de Rajac, famós pels cellers. Després, el lloc arqueològic de Felix Romuliana (UNESCO), que va ser un campament palau romà de l’emperador Galeri. El monestir de Manasija (s. XV) i de l’anomenada Escola del Morava ens obriran les portes del centre del país. Nit a la ciutat balneària de Vrnjacka Banja. Sopar.


25 agost. La vall de l’Ibar i les gorges de l’Uvac

Studenica (UNESCO) és el més ric i complet dels monestirs ortodoxos de Sèrbia. La decoració interior és el millor exemple de l’estil revolucionari del segle XIII. En acabant, el llac Uvac. Un vaixell ens portarà a gaudir d’aquest meravellós paisatge envoltat de grans voltors. De caràcter opcional, uns tot terreny ens duran a gaudir de les vistes panoràmiques anomenades prayer (pregària). El monestir de Miseleva, també del segle XIII, completarà el dia de hui. Nit a Zlatibor. Sopar.

 

26 agost. Les gorges d’Ovcar-Kablar. Topola. Oplenac

Les gorges que el riu Morava fa a prop d’Ovcar han sigut lloc adequat perquè foren més de trenta monestirs els que es construïren en aquesta zona. La zona és coneguda com el Mont Athos serbi. Hi farem una xicoteta visita. Continuarem cap a la que va ser primera capital de la sèrbia lliure Topola, on es troba l’església de Sant Jordi, i mausoleu de la família reial sèrbia. Hotel a Belgrad. Sopar.

 

27 agost. Belgrad. Vol a València

Tindrem temps lliure al matí a Belgrad. Al migdia, trasllat a l’aeroport per agafar el vol Belgrad-València. Arribada a València cap a les 23:00 h.Visitarem