Romania. Transilvània i els Monestirs de la Bucovina.


Del 16/08/2022 al 23/08/2022
8 dies
per persona 1220
 • Del 16/08/2022
  al 23/08/2022
 • 8 dies
 • Mitja pensió.
 • Avió
 • Arquitectura
 • Regions d'Europa

 • Àngel Barcelona

 • Guia Local.

Descripció

Romania. Transilvània i els Monestirs de la Bucovina.

Al sud-est d'Europa, riberenc del Mar Negre, creuat pel majestuós Danubi, el territori Romanés s'organitza al voltant de l'arc muntanyós dels Carpats. Aquest serveix de frontera natural dels tres principats històrics que conformen actualment el país. En FPR vos volem presentar un viatge per descobrir una part de l'ingent patrimoni històric d'aquest racó balcànic anant de la capital Bucarest als més recòndits monestirs de la Bucovina, regió apartada, i plena de tresors per a gaudir sense moderació. I tot passant per la ja mítica Transsilvània, regió històrica d'una bellesa fora del comú i que la literatura romàntica va col·locar al mapa.

Inclou

 • Assegurança de viatge
 • Avió
 • Itinerari en Bus
 • Guia local
 • Guia FPR
 • Hotel i desdejuni
 • Mitja Pensió tots el dies.

Inscripcions

  Inscripcions obertes des del 25/03/2022

Opcions

 • Assegurança cancel·lació + 40 €
 • Habitació individual + 180 €

Guia

Ens acompanyarà:

Àngel Barcelona
Història i professor d'Educació Física.

També vindrà amb nosaltres:

Guia Local.
.

Preu

El preu d'aquest viatge és de 1220 € + 75 € de taxes


Programació

16 agost. Bucarest.

Concentració a les 05.00h a l’aerport de Manises- Vol València-Bucares, via Zúric. En arribar farem un passeig per la ciutat antiga de Bucarest. Podrem apreciar un barri ple de sorpreses inesperades. Hotel a Bucarest, 2 nits. Sopar.

 

17 agost. Bucarest.

Al matí visitarem el segon major edifici del món pel que fa a superfície: el Palau del Parlament i també el Museu de les aldees Romaneses. A la vesprada ens espera el Palau de Mogosoaia. Va ser en aquest lloc on s'instal·là la cort a les darreries del segle XVII. El palau conté actualment més de 300 obres d'art- A la vesprada tornarem a passejar pel centre de la ciutat amb els edificis del segle XIX que li donaren a Bucarest el títol de "la xicoteta París". Vorem les principals esglésies i monuments del centre. Acabarem el dia amb un sopar tradicional amb folklore romanès. Sopar.

 

18 agost. Sinaia - Bran - Brașov.

Comencem el dia visitant la part històrica de Sinaia i visitant el castell de Peles, que va ser residència reial des de l'època del rei Carol I. Després anirem a Bran on trobem el cinematogràfic i mundialment famós castell del Conte Dràcula. En acabat i per arrodonir si és possible més el dia passejarem pel centre de Brasov. Tot un descobriment arquitectònic ple d'encant centre europeu. Hotel a Brasov. Sopar.

 

19 agost. Monestir De Neamț - La Bucovina.

Cap a la Bucovina passarem pel congost de Bicaz i el llac roig. Pel camí podrem gaudir del paisatge fabulós dels Carpats. En aquesta ruta visitarem el Monestir de Neamt, el més antic de la Moldàvia - fundat el segle XVI- i conegut com la Jerusalem romanesa. A la vesprada tindrem l'hotel a Gura Humorului, ciutat de la Bucovina. 2 nits. Sopar.

 

20 agost. Monestirs de La Bucovina.  La Biblia Pintada.

Dedicarem el dia a visitar la regió de Bucovina i els famosos monestirs pintats de Voronet, Moldovita i Sucevita. A partir del segle XV els prínceps Miquel el Valent, Esteve el Gran i altres de la noblesa comencen a fundar monestirs enfront de l'expansió de l'imperi otomà, que ja cridava a les portes de la Bucovina. L'estil que s'anomena moldau és una barreja d'aquitectura i art bizantí passat per les transformacions eslaves. Els monestirs es destaquen pel gran programa pictòric que decoren les façanes així com les icones que són mostra de devoció cristiana en aquest. Sopar.

 

21 Agost.  Monestirs de La Bucovina.

Hui acabarem les visites als principals monestirs pintats destacant l'Església de l'Assumpció i Sant Jordi del monestir d'Humor, obra espectacular. Construïda a l'estil moldau a l'última dècada del regnat d'Esteve el Gran a finals del segle XV aquesta església té una sèrie de trets distintius que la distingeixen de les altres, com la manca de la torre sobre la nau, així com de la presència per primera vegada, en l'arquitectura moldava, d'un porxat obert entre d'altres. El Monestir de Dragomirna és de principis del segle XVII i comprén: l'església, la capella de Sant Nicolau, un refectori i una potent muralla defensiva amb torres i un campanar d'espadanya, l'interior està decorat per frescos. El conjunt és espectacular a més d'estar envoltat de boscos frondosos i valls esplèndides. Eixirem en acabar les visites a fer nit a Piatra Nemat. Sopar.

 

22 agost. Volcans de Fang.

El matí ens portarà, de camí a Bucarest, a vore els volcans de Fang en la Valàquia. Un volcà de fang és una forma menor del relleu formada per un cràter i un con volcànic de poca alçada però prou extens a causa de l'escàs pendent, i l'origen no està relacionat amb les veritables formacions volcàniques. Després arribarem a la capital, hotel a Bucarest. Sopar.

 

23 agost. Bucarest.

Mati lliure per acomiadar-se de la capital romanesa. Vol Bucarest - València, via Zúric. Arribada cap a les 23.00h a València
Visitarem