Roma exclusiva. Grup reduït. (12+1)


Del 23/08/2019 al 30/08/2019
8 dies
per persona 990
 • Del 23/08/2019
  al 30/08/2019
 • 8 dies
 • Avió
 • Història
 • Grup reduït 12 + 1
 • Clàssic

 • Clara Ros

Descripció

Roma exclusiva. Grup reduït. (12+1)

Atenent a la vostra petició hem creat un producte amb exclusivitat per a grups reduïts.  I el comencem amb Roma. Aquest tipus de viatge és una nova forma de descobrir ciutats amb un altre ritme. A més utilitzant el transport públic -quan s’escau- per una mobilitat sostenible. Així que vos convidem a visitar la Ciutat Eterna amb un altre pas. Sense pressa, gaudint de cadascun dels espais que li donen contingut. Places, carrers i carrerons, ruïnes i palaus, Pedres i Jardins, trattories i gelateries, museus i terrasses. Ens aturarem en els detalls que li donen gràcia a la gran capital europea. Un viatge que és tot un luxe.

Inclou

 • Vol directe des de València
 • Assegurança de viatge
 • Hotel i desdejuni
 • 2 Mitjes Pensions
 • Guia FPR
 • Itinerari en Bus

Inscripcions

  Inscripcions obertes des del 27/05/2019

Reunió Informativa

  La reunió informativa serà el 23/07/2019

Opcions

 • Habitació individual + 250 €
 • Assegurança cancel·lació + 30 €

Guia

Ens acompanyarà:

Clara Ros
Professora de francés i Història de l'art..

Preu

El preu d'aquest viatge és de 990 € + 90 € de taxes


Programació

23 agost. Vol-València-Roma.

Concentració a les 20.30h a l’aeroport de Manises. Arribada. Trasllat amb bus privat. Hotel al centre, a la vora de San Giovanni in Laterano. 7 nits.

 

24 agost. De Piazza del Popolo al Capitoli. Una escenografía per al món.

Iniciarem el nostre viatge des de la Piazza del Popolo, apertura de tot viatge a Roma. Una entrada triomfal dissenyada pel mateix Michelangelo Buonarroti i Bernini a les muralles Aurelianes. Des dels obeliscs que la celebren anirem meravellant-nos de llocs com l’església de Santa Maria del Popolo amb els seus “Caravaggios”, les vistes des del Pincio, la via del Corso, Piazza Spagna, piazza Colonna etc. Acabarem el nostre dia al Capitoli. Sopar.

 

25 agost. De San Giovanni in Laterano a l’Aventí.  

Des del nostre hotel anirem a Sant Joan de Laterà, la gran basílica, el baptisteri,  després San Stefano Rotondo, Santa Maria in Domnica i els seus mosaics, les vistes des de la villa Celimontana, el circ Massimo, i les vistes des de l’Aventí, amb els seus parcs i jardins que ens presenten Roma des d’altra perspectiva. Podem dinar a l’encantador Trastevere. Acabarem amb la visita de Santa Maria in Cosmedin , i les restes romanes de la Piazza Boca de la Verità. Sopar.

 

26 agost. De via Carlo Felice a San Lorenzo Fuori le Mura.

Des de la via Calo Felice ens apropareM a alguns dels llocs de Roma menys visitats, descobrint l’amfiteatre Castrense, Santa Croce in Gerusalemme, la porta Maggiore , el Cementeri de Verano i San Lorenzo fuori le Mura. A la Vesprada amb el transport públic anirem a visitar el Mausoleu de Santa Constanza i Santa Agnese, ja en la via nomentana.

 

27 agost. De San Clemente al Teatro Marcello. Els fòrums imperials.

San Clemente , vora el nostre hotel, és una de les basíliques més exquisides de Roma. Uneix en ella vàries fases constructives com matrioixkes històriques. Després el  Colosseo, els Fòrums imperials, l’arc de Constantí, l’arc de Titus. La via San Teodoro guarda vistes inoblidables. Després temps lliure per poder gaudir dels animadíssims locals del barri de moda, l’antiga Suburra.

 

28 agost. Les places Romanes.

Els barris de Pigna, Parioni, Sant’angelo i Regola són les guardianes de la Roma més famosa. Visitarem aquest indrets plens de records cinematogràfics i històrics: El Panteó, la plaça de Santa Maria sopra Minerva , la plaça Navonna, el Pasquino, Campo dei Fiori, el Palau de la Cancelleria- llocs Borjians- la plaça de les tortugues, el barri jueu,etc. Després un passeig per via Giulia ens portarà al Tíber i al Castell Sant’angelo. Temps lliure


29 agost. Des Sant Pere del Vaticà al Trastevere.

Dibuixarem un recorregut des de l’abraçada Berniniana de la plaça de Sant Pere al Trastevere i els seus secrets. Sant Pietro in Montorio, Santa Maria in Trastevere , la villa Farnesina o San Francesco a Ripa són alguns dels llocs que anirem descobrint entre d’altres.

 

30 agost. De Santa Maria la Major al Quirinal.

Acabarem el viatge amb la visita de santa Maria la Major, els fabulosos mosaics de Santa Prassede, el Quirinal i només ens quedarà tirar una moneda a l’abarrotada fontana de Trevi per poder tornar a aquesta única i meravellosa ciutat. Caput Mundi. Després de dinar i a l’hora acordada transport privat a l’aeroport de Fiumicino. Eixida del vol a València. Arribada a les 22 hores.Visitarem