Montenegro. Paisatges sorprenents


Del 21/04/2019 al 28/04/2019
8 dies
per persona 1290
 • Del 21/04/2019
  al 28/04/2019
 • 8 dies
 • Avió
 • Mitja pensió.
 • Arquitectura
 • Natura

 • Clara Ros

Descripció

Montenegro. Paisatges sorprenents

Quan els mariners de la Sereníssima transitaven aquesta part de la costa de l’adriàtic en veure aquelles muntanyes deien que havien arribat al Monte Negro -en la seua llengua veneciana- les muntanyes negres. Crna Gora. Encreuament de civilitzacions, dels Il•liris als austríacs, dels romans als turcs tot i passant pel domini venecià, lloc d’unió de l’orient amb l’occident. Volem a través d’aquest periple conèixer pobles encantadors amb esglésies i “campaniles” que ens transporten a un passat gloriós, reflexos del pas dels grans imperis de la mediterrània oriental, tot i envoltat d’una natura aclaparadora.

Inclou

 • Mitja Pensió tots el dies.
 • Guia FPR
 • Avió
 • Itinerari en Bus
 • Assegurança de viatge
 • Hotel

Inscripcions

  Inscripcions obertes des del 27/09/2018

Reunió Informativa

  La reunió informativa serà el 28/03/2019

Opcions

 • Assegurança cancel·lació + 25 €
 • Habitació individual + 210 €

Guia

Ens acompanyarà:

Clara Ros
Professora de francés i Història de l'art..

Preu

El preu d'aquest viatge és de 1290 € + 82 € de taxes


Programació

21 abril. Herceg-Novi. Budva

Eixida a les 05.00h de Nuevo Centro i a les 06.00h de Castelló. Trasllat al Prat. Vol a Dubrovnik. Passeig per Herceg Novi. Trasllat a Budva. Hotel a Budva 3 nits. Sopar.

22 abril. Saint Stefan. Budva

Visitarem la península de Sveti Estefan, el Monestir de Rezecici, restaurat després del terratrèmol de 1979, i el Monestir de Praskvica. Per la vesprada, visita Budva, un dels assentaments més antics de la Costa Adriàtica. Sopar.

23 abril. Virpazar. Parc Nacional del Llac Skadar

El dia d’avui el dedicarem a visitar Virpazar i el Llac Skadar, el llac més gran dels Balcans, meravella salvatge, llac d’aigua dolça esperant a ser explorat.Les seues costes rocoses i els aiguamolls són una miríada de vida silvestre; al voltant de 280 espècies d’aus incloent el pelicà arrissat rar. Gaudirem d’un bonic passeig amb barca per aquest parc nacional. Sopar.

24 abril. Monestir d’Ostrog. Niksic

És una vertadera creació miraculosa que es troba al cor de l’espiritualitat montenegrina. El monestir d’Ostrog és un de les tres destinacions cristianes més visitades del planeta. Conserva la santedat de Sant Basili i, tal com està excavat en la muntanya, no és solament un lloc d’interès religiós, si no també és un monument cultural i històric. A la vesprada Niksic, flanquejada per tres llacs. Trasllat a Zabljak. Hotel a Zabljak. 2 nits. Sopar

25 abril. Parc Nacional de Durmitor*

La muntanya Durmitor, de més de 2500 metres d’alçada, dóna nom a aquest impressionant parc nacional. En una planura del riu Tara, trobarem el monestir de Dobrilovina, dedicat a Sant Jordi. Sopar.

*Adaptarem el dia segons les condicions de neu existents al parc nacional.

26 abril. Kotor i Perast

La badia de Boka és un dels paisatges més característics en el Mediterrani. La ciutat vella de Kotor, Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO, junt a la ciutat barroca de Perast, desvetla alguns dels millors exemples d’arquitectura medieval i els monuments sagrats. Existeixen en la badia al capdavant de Perast dues illes. Conforme a la llegenda, l’illa va ser creada fa molts segles per mariners que havent trobat una icona de la Madonna i el Xiquet en una roca en el mar al juliol de 1452, en tornar de cada viatge reeixit, posarien una altra pedra al costat d’ella en la badia. Amb el temps, l’illa va eixir gradualment del mar. Hotel a Kotor. 2 nits. Sopar.

27 abril. Lovcen. Cetinje

El parc nacional de Lovcen tanca per dalt la badia de Kotor. Des d’un dels seus cims, on es troba el mausoleu de Njengos, tindrem una de les més boniques vistes de Montenegro. El dia de hui també visitarem la ciutat de Cetinje. Sopar.

28 abril. Tornada

Temps lliure fins al trasllat a l’aeroport. Vol directe Dubrovnik-Bcn. Arribada cap a les 22.00h.Visitarem