Copenhaguen i l’Illa de Selàndia.


Del 03/08/2022 al 10/08/2022
8 dies
per persona 1480
 • Del 03/08/2022
  al 10/08/2022
 • 8 dies
 • Ciutat amb encant
 • Avió
 • Història
 • Arquitectura

 • Enric M. Català

Descripció

Copenhaguen i l’Illa de Selàndia.

Malgrat que Escandinàvia es troba a la mateixa latitud que Alaska, gràcies al corrent del Golf, gaudeix d'un clima molt més temperat. Vos presentem com a novetat el viatge a la ciutat capital del xicotet regne de Dinamarca. Copenhaguen va ser fundada l'any 1167 pel bisbe Absaló, el seu nom significa port de mercaders. Des d'aleshores ha canviat la seua fisonomia unes quantes vegades deixant-nos en l'actualitat una vila moderna i espaiosa, d'un dinamisme impressionant. Adjectius com "calorosa, harmoniosa, tranquil.la, moderna i tradicional." Bé mereix un gran viatge. Juntament amb la descoberta de la capital del disseny nòrdic hem afegit diverses excursions en l'illa de Sealand per admirar els castells de Frederiksborg, de Kronborg, i la "riviera danesa".

Inclou

 • Avió
 • Assegurança de viatge
 • 2 Mitjes Pensions
 • Guia FPR
 • Itinerari en Bus
 • Hotel i desdejuni

Inscripcions

  Inscripcions obertes des del 07/03/2022

Opcions

 • Habitació individual + 490 €
 • Assegurança cancel·lació + 40 €

Guia

Ens acompanyarà:

Enric M. Català
Pintor, Belles arts i Filòleg.

Preu

El preu d'aquest viatge és de 1480 € + 77 € de taxes


Programació

3 agost. Rurals i màgiques.

Concentració a les 05.00h a l’aeroport de Manises. Vol València-Copenhagen, via Zurich. En arribar a Dinamarca farem una xicoteta excursió per vore alguna de les esglésies que aquella conversió tardana va anar vestint les terres nòrdiques. La major part d'elles són romàniques o gòtiques primitives, construïdes en rajola amb torres quadrades d'aspecte massiu amb esglaons decoratius, típic de l'arquitectura medieval danesa. Podrem gaudir de Sant Benet a Ringsted del segle XII o la de Fjenneslev, romànica. Hotel a Copenhagen, 7 nits. Sopar.

 

4 agost. Copenhaguen. La ciutat de la Sireneta.

La visita al centre de Copenhaguen es farà a peu, amb passejos pels llocs més emblemàtics de la ciutat. Començarem anant a la ciutat vella eixint del nostre hotel. El parc de Tívoli, un dels més antics del món ens porta a la plaça de l'Ajuntament o Radhuset i al seu rellotge astronòmic que dóna l'hora "sideral". D'allí ens endinsarem en el vell Copenhaguen pel carrer principal o Stroget. Aquesta via està sempre animada pels artistes ambulants i aparador de les millors tendes de la ciutat. La Nytorv amb l'antic ajuntament hui palau de justícia, les esglésies del sant Esperit, de Sant Nicolau ens porten a Nyhavn, el port nou, punt d'encontres-i desencontres- de la ciutat. Acabarem el dia veient la famosíssima Sireneta després de recórrer la plaça barroca d'Amalienborg. Sopar.

 

 5 agost. Copenhaguen. Antiga, moderna, hippy.

Continuem descobrint la tranquil·la Copenhaguen endinsant-nos en l'illa del castell amb el Christiansborg,  palau fortalesa que alberga actualment el parlament nacional, l'església de la Marina, la borsa, la biblioteca reial. Canviarem de registre passant el pont knippelsbro per vore la ciutat des d'una altra perspectiva.  Christianshavn té un agradable passeig per les cases que miren els canals així com els nous edificis d'art contemporani. El barri de Cristiania és per a molts una espècie de "museu Hippy". El visitarem i gaudirem del seu ambient i locals. Temps lliure.

 

6 agost.  Copenhaguen. El llatí danès.

El "Latinerkvarteret" és el barri Llatí. Està part de la ciutat, en gran part per als vianants, està animat per una població estudiantil que alegra els dies de bon temps els cafès i terrasses que sovint ocupen els baixos de cases del segle XVIII. Farem una passejada per la plaça i l'església de la Verge adornada per escultures de Thorvaldsen, l'església de Sant Pere, etc. Els jardins reials tenen cura de la gran quantitat d'espècies vegetals que donen color i llum al castell de Rosenborg. Aquesta residència reial inspirada en el renaixement holandès és tot un espectacle visual. Per acabar visitarem la gliptoteca Ny Carlsberg, d'ella destacarem la magnífica col·lecció d'obres que van de l'antiga Mesopotàmia a Roma, així com d'art francès dels segles XIX a XX.

 

7 agost. La Riviera Danesa. Kronborg. Louisiana Museum.

La costa al nord de Copenhaguen és coneguda com la "Riviera danesa". Aquest recorregut ens portarà a descobrir el nord de l'illa de Sealàndia. La seua bellesa natural es desplega amb els colors canviants que van del blau al verd maragda quan el sol inunda el cel o bé amb tonalitats grises blavoses els dies de tempesta, quan la costa sueca desapareix difuminada pels núvols. Farem les aturades precises per gaudir dels llocs més emblemàtics. La ciutat "shakespeariana" d'Elsinor amb el seu barri antic i el contemporani museu naval danés serà el lloc final del nostre recorregut. Visitarem el parc cultural de Kronborg i el seu castell així com el Museu Louisiana d'art contemporani .

 

8 agost. Roskilde - Frederiksborg. Al voltant del fiord.

L'antiga capital de Dinamarca és Roskilde. Aquesta població a només 25 km de Copenhaguen és en l'actualitat una vila plena d'encant, aixoplugada al fons del seu fiord. La Universitat li dóna una vitalitat continua. Descobrirem la catedral, símbol d’un passat gloriós, la plaça del mercat, el museu dels vaixells vikings i les seues terrasses farcides de cosmopolitisme. També ens aturarem per admirar el castell de Frederiksborg, residència reial d'època renaixentista amb la característica rajola roja i que va ser el símbol de la monarquia absoluta. Si el dia ix bo el passeig pels seus jardins és tota una experiència.

 

9 agost. Copenhaguen. Els museus. Bellesa entre murs.

Tindrem el dia lliure per poder gaudir al nostre aire de la ciutat o bé visitar el Museu Thorvaldsen, obra d'estil neoclàssic o bé el Museu nacional de Belles Arts amb una més que remarcable col·lació d'art flamenc i holandès així com del període d'or de la pintura danesa al segle XIX.

 

10 agost. Tornada

Vol de tornada a València. Arribada cap a les 14.00h.Visitarem