Toscana musical Lucca, Florència, Pisa, Siena, Torre del Lago...


Del 08/08/2017 al 15/08/2017
8 dies
per persona 1195
 • Del 08/08/2017
  al 15/08/2017
 • 8 dies
 • Avió
 • Música
 • NOVETAT

 • Joan Vicent Candel

Descripció

Toscana musical Lucca, Florència, Pisa, Siena, Torre del Lago...

El Gran Teatro all’aperto Giacomo Puccini. Està situat en un espectacular indret a la vora del llac Massaciuccoli prop de la Vil·la-Mausoleu de Giacomo Puccini, a Torre del Lago, (Lucca). Iniciat el 1930, aquest complex, és el més important teatre a l'aire lliure de la Toscana, conformant l’esdeveniment cultural més popular de l'estiu a Itàlia. Gràcies a les famoses produccions de Puccini i la participació dels noms més il·lustres del món de l'òpera, el festival s’ha convertit en una fita de la lírica italiana.

Inclou

 • Hotel
 • Itinerari en Bus
 • Guia FPR
 • Mitja Pensió tots el dies.
 • Totes les excursions.

Inscripcions

  Inscripcions obertes des del 14/03/2017

Opcions

 • Assegurança cancel·lació + 25 €
 • Habitació individual + 195 €
 • Òpera Turandot + 80 €

Guia

Ens acompanyarà:

Joan Vicent Candel
Gestor turístic i guia de FPR.

Preu

El preu d'aquest viatge és de 1195 € + 43 € de taxes


Programació

08 agost. Pisa

Eixida a les 12 h de Nuevo Centro. Trasllat a l’aeroport del Prat. Vol directe a Pisa. En arribar-hi trasllat a Montecatini. Tot seguit passeig pels indrets més característics d’aquesta elegant ciutat. Hotel Puccini 4**** a Montecatini Terme, 7 nits.

09 agost. El territori de Lucca.

De vesprada Vil·la Garzoni amb una grandiosa escenografia enjardinada amb terrasses, escalinates, grutes, laberints, brillants jocs d’aigua, monuments escultòrics i altres meravelles toscanes. Sopar.

10 agost. Lucca. NIT D’ÒPERA.

Trasllat en tren a Lucca. Pàtria de Puccini. Dins l’intacte cercle de Lucca, les muralles obrin al viatger un seguit de carrers i places que condueixen als millors exemples de l’arquitectura romànica de la Toscana. Visitarem el museu Puccini, situat a l’edifici en què va néixer. Dinar. A la vesprada a Torre del Lago trobarem la casa-museu de Puccini, on estan soterrats ell i la seua dona. Ací va compondre les seues òperes més famoses i assistirem al Gran Teatro all’aperto “Giacomo Puccini” a la representació de TOSCA. (Inclòs).

11 agost. Pistoia. 

Trasllat en tren a Pistoia. Pàtria de Francesco Manfredini està situada entre Florència i Lucca, que històricament se la disputaren. Al segle XVI fou fàbrica de pistoles, d’on van agafar el nom. Destaca la bellíssima arquitectura romànica d’estil pisà.

12 agost. Montecatini. NIT D’ÒPERA.

Matí a Montecatini, passejarem aquesta meravellosa ciutat balneari i visitarem la sala, (plena de records), on Verdi va composar les seues millors òperes. Dinar. De vesprada Viareggio, on descobrirem Vil·la Borbone, on Puccini va viure els tres darrers anys de la seua vida. Al vespre assistirem al Gran Teatro all’aperto “Giacomo Puccini”, a la representació de TURANDOT. (Opcional).

13 agost. Florència.

Trasllat en tren a Florència. Caminarem els indrets més interessants de la capital del renaixement, ciutat única en el món per la riquesa de les seues obres d’art i l’aristocràtica elegància dels seus carrers. Sopar.

14 agost. Il Pal·lio di Siena.

Visitarem Siena en tot el seu ambient festiu. Gaudirem d’una de les ciutats més espectaculars del món on celebren la cursa hípica per excel·lència. Visitarem la Catedral, pujarem al mur i passejarem els carrers engalanats. Simplement única.

15 agost. Pisa.

Visitarem la ciutat de Pisa de la qual destaca el Lungoarno, la plaça dels cavallers, la Torre pendente, la Catedral, el Batisteri i el Camposanto. Temps lliure fins el trasllat a l’aeroport. Vol directe a l’aeroport del Prat i trasllat a València.Visitarem