Sicília. El centre del món. Catània, Agrigento, Palerm...


Del 01/04/2018 al 09/04/2018
9 dies
per persona 1300
 • Del 01/04/2018
  al 09/04/2018
 • 9 dies
 • Clàssic
 • Avió
 • Arquitectura

 • Josep Belda

Descripció

Sicília. El centre del món. Catània, Agrigento, Palerm...

A Sicília, ressurt la natural gentilesa que amb plena espontaneïtat fan palesa els seus habitants i també el seu tarannà independent i maliciós que els caracteritza. Açò, és atribuïble al fet que aquesta illa ha estat envaïda un fum de vegades amb la conseqüent influència d’àrabs, normands, catalans, espanyols, francesos... Més que els monuments, altament interessants, el que més crida l’atenció és la seua atmosfera, el xoc violent de contrastos; magnífiques esglésies, edificis en ruïnes, palaus bellíssims... a més de l’animada vida dels barris populars, els mercats, els atzucacs..., en fi, tot plegat, podríem dir que Sicília és un tros del País Valencià tot just al mig de la Mediterrània.

Inclou

 • Itinerari en Bus
 • 3 Mitjes Pensions
 • Guia FPR
 • Hotel
 • Avió
 • Assegurança de viatge

Inscripcions

  Inscripcions obertes des del 21/11/2017

Reunió Informativa

  La reunió informativa serà el 12/03/2018

Opcions

 • Habitació individual + 250 €
 • Assegurança cancel·lació + 25 €

Guia

Ens acompanyarà:

Josep Belda
Professor de llatí i Història de l'art..

Preu

El preu d'aquest viatge és de 1300 € + 38 € de taxes


Programació

1 abril. Catània

Eixida a 4:30 des de Nuevo centro. 05:30 des de Castelló.Trasllat a l’aeroport del Prat. Vol directe Barcelona-Catània. Trasllat. Passeig de contacte pel nucli històric. Sopar. Hotel a Catania. 3 nits.

2 abril. L’Etna. Taormina

Dia d’excursió al volcà més gran d’Europa. Vesprada a Taormina, ciutat medieval coberta de flors en una magnífica situació abocada a una mar blava i neta amb una costa retallada, envoltada per magnífics paisatges. Cal destacar-hi el Palau Ciampoli d’estil gòtic. Sopar.

3 abril. Piazza Armerina

Visita de la famosa Vil·la Casale a Piazza Armenina, grandiós conjunt d’edificis romans construïts al segle III destinats a residència de camp. Tot seguit ens desplaçarem a Catània ciutat bastida als peus de l’Etna, negra de color i alegre de sentiment. Vesprada lliure a Catània.

4 abril. Siracusa-Noto.

Eixida a Siracusa i visita de la zona arqueològica, el teatre grec, l’amfiteatre romà, l’Orella de Donís i la gruta dels Cordells. Temps lliure a l’illa d’Ortigia, un dels llocs més bonics i encantadors de Sicília. Trasllat a Noto. Capital del barroc sicilià, coneguda pels palaus, esglésies, convents, etc. Hotel a Ragusa. Sopar.

5 abril. Ragusa, Agrigento

Acinglada entre barrancs i les vessants de les muntanyes, Ragusa és de carrers i places empinades on destaca la façana de la catedral una de les més belles d’Itàlia. Trasllat i visita de la zona arqueològica de la vall dels temples d’Agrigento, cal fer esment de l’imponent Temple de la Concòrdia. Tot seguit ens traslladarem a Palerm. En arribar-hi passeig de contacte. Hotel a Palerm. 4 nits.

6 abril. Palerm

Palerm, passejarem el barri dels Quattro Canti, la Catedral....

7 abril. Segesta-Erice.

Visita del teatre i temple de Segesta Tot seguit Érice, un dels indrets més pintorescs de Sicília, abocat al mar al cim d’una roca de 780 metres d’altitud entre frondosos boscos. Vesprada lliure a Palerm.

8 abril. Monreale-Cefalú

De matí seguint la bellíssima carretera que domina la verda plana de la Conca de L’Oro pujarem a Montreale i visitarem la famosa catedral i claustre. Vesprada a Cefalú, xicoteta ciutat tranquil·la i plena d'història amb meravelloses platges. Els mosaics de la catedral estan entre els més famosos del món.

9 abril. Palerm. Tornada.

Matí lliure a Palerm. Trasllat a l'aeroport. Vol Palermo-Bcn. Trasllat a València. Arribada a València cap a 22 hores.Visitarem