Serra d’Aracena-Pics d’Aroche. Per a menjar-se’ls.


Del 30/12/2017 al 04/01/2018
6 dies
per persona 560
 • Del 30/12/2017
  al 04/01/2018
 • 6 dies
 • Cap d'Any 17-18
 • Botànic
 • Bus
 • Mitja pensió.

 • Victor Benlloch

Descripció

Serra d’Aracena-Pics d’Aroche. Per a menjar-se’ls.

Parque Natural de la Sierra de Aracena y Picos de Aroche. En aquest autèntic tresor natural envoltat de pintorescos pobles blancs, la proximitat de la costa tempera el clima i l'absència d'altres barreres muntanyoses impedeixen temporals, fent un bosc singular ocupat per carrasques, sureres i ginebres, que entapissen les suaus vessants de les seues muntanyes. Aquesta meravella natural és un lloc que ens agradaria poder guardar en secret, si no fóra perquè uns il·lustres éssers que llueixen potes negres el van descobrir abans que nosaltres. Aquests ens oferiran el millor pernil del món.

Inclou

 • Itinerari en Bus
 • Guia FPR
 • Hotel
 • Mitja Pensió tots el dies.

Inscripcions

  Inscripcions obertes des del 25/09/2017

Opcions

 • Assegurança cancel·lació + 10 €

Guia

Ens acompanyarà:

Victor Benlloch
Botànic.

Preu

El preu d'aquest viatge és de 560 €


Programació

30 desembre. Zafra.

Eixida a les 07:00h. de Nuevo Centro i a les 07:30h de Xest. Trasllat a Zafra. Submergits en l’atmosfera de les velles alcassabes àrabs, passejarem el traçat medieval de Zafra: La Plaza Grande, la Chica, l’Arquillo del Pan... Sopar. Hotel a Jabugo.

31 de desembre. Aracena i la gruta de les Maravillas.

A Corteconcepción, restarem bocabadats davant les millors vistes de l'embassament d'Aracena. Visitarem el Museu d'Art Contemporani a l'Aire Lliure d'Andalusia i el Museu del Pernil. L'aigua, el temps i la pedra han creat un laberint impressionant de llacs, estalagmites i estalactites, que va obrir al públic com la primera cova turística d'Europa.

1 gener. Aroche, Jabugo.

Només amb pronunciar el seu nom, les papil·les gustatives s’activen, i és que Jabugo és sinònim de pernil ibèric de pota negra. A Galaroza seguirem l'estructura clàssica dels pobles andalusos, les cases Blanques que succeeixen els carrers convidant-nos a passejar sense pressa, a detenir-nos a descobrir bars i tavernes on degustarem les millors tapes del món. Visitarem l’església de Sant Miquel de tradició mudèjar.

Galaroza, podrem fer una parada gastronòmica per visitar Casa Catulo els millors embotits Ibèrics.


2 gener. El Quejigo. Rio Tinto.

Aquest llogaret s’ha convertit en un dels últims reductes de la vida tradicional rural. L'Aigua alimenta les riberes del riu Jabugo i del Riu Caliente que en bona mesura són un oasi d'Alzines on els porcs ibèrics campen al seu aire.

3 gener. Cumbres de Enmedio.

Trasllat a Almaden. Sopar. Hotel plaza de toros. (UNESCO).

4 gener.  Parc Miner d'Almadén. (UNESCO)

Les mines més antigues del món ens mostraran els seus secrets: l'extracció del mercuri, la seua transformació en els forns metal·lúrgics, les seues propietats, els seus usos i, com no, la seua eterna història, herència viva dels dos mil anys d'explotació. Arribada cap a les 21:00 hores.   Visitarem