El Vèneto. Arquitectura de Palladio. Verona, Vincenza,...


Del 28/12/2017 al 04/01/2018
8 dies
per persona 1025
 • Del 28/12/2017
  al 04/01/2018
 • 8 dies
 • Botànic
 • Avió
 • Cap d'Any 17-18
 • Clàssic

 • Josep Belda

Descripció

El Vèneto. Arquitectura de Palladio. Verona, Vincenza,...

Les viles d'Andrea Palladio. No existeix en la història de l’art occidental un arquitecte de tan perenne influència a través dels segles com Andrea Palladio. El seu estil sobrepassa totes les fronteres estètiques imposades per l’època i irromp no sols en l’àmbit geogràfic mediterrani, sinó també, i amb la mateixa intensitat, a Alemanya, Holanda, Escandinàvia i els països de l’est europeu, constituint a més el germen de l’arquitectura anglesa dels segles XVII i XVIII.

Una influència tan notable, que per damunt de l’època converteix l’obra d'un sol artista en un concepte estètic propi. En aquest sentit, es tendeix a veure en  Palladio al primer “classicista” de l’arquitectura de l’edat moderna, un mestre que no sols va saber donar-li actualitat a l’art arquitectònic de l’antiguitat, sinó que també va intentar imitar-lo i dotar-lo d’una validesa general i intemporal.  

Inclou

 • Guia FPR
 • Avió
 • Hotel
 • 3 Mitjes Pensions
 • Itinerari en Bus
 • Sopar Cap d'any
 • Excursions (No tickets d'entrada)

Inscripcions

  Inscripcions obertes des del 24/07/2017

Reunió Informativa

  La reunió informativa serà el 14/12/2017

Opcions

 • Habitació individual + 150 €
 • Assegurança cancel·lació + 25 €

Guia

Ens acompanyarà:

Josep Belda
Professor de llatí i Història de l'art..

Preu

El preu d'aquest viatge és de 1025 € + 127 € de taxes


Programació

28 desembre. Cittadella

Concentració a les 07.45 a l’aeroport de Manises i vol València-Venècia. Sopar. Hotel a Cittadella.  Passeig de contacte per aquesta bonica ciutat.

29 desembre. Palladio-Canova

De matí, excursió per un deliciós rosari de pobles, fins Vila Barbaro. Il Veronese col·laborà en la creació d’aquest palau amb vives pintures al fresc, en harmonia amb les estances Palladianes. Visitarem la casa Museu d’Antonio Canova esdevinguda centre cultural i gaudirem del seu taller i de les estances on va viure. Vesprada lliure a Cittadella.

30 desembre.  Vincenza

És coneguda també com la Ciutat de Palladio perquè el famós arquitecte va executar nombroses obres en ella. És un centre arquitectònic de primer orde, així com centre turístic i cultural al qual acudixen persones del món sencer, cal destacar-hi l’aristocràtica elegància dels seus carrers. Visitarem la Basílica i el famosíssim Teatre Olímpic obra mestra d’Andrea Palladio. Vesprada a Bassano del Grappa, famosa entre d’altres, pel típic aiguardent italià.

31 desembre. Pàdua

La ciutat situada en una zona plana, és pintoresca, amb una densa xarxa de carrers amb porxes i nombrosos ponts per creuar els diversos canals que passen per la ciutat. Amb una vinculació molt important amb la vida universitària, atès que un terç de la seua població és estudiant, entre els seus professors més cèlebres destaquen Galileu i William Harvey. Visitarem la basílica de Sant Antoni, el Baptisteri de la catedral i la capella dels Scrovegni amb els excel·lents frescos del Giotto. Sopar de Cap d’any a l’hotel.

1 gener. Venècia

Dia lliure a la genuïna població farcida d’obres d’art, ciutat dels mil ponts i les cent illes que ha mantés al llarg dels segles les empentes de la seua història. Recorrerem els canals amb el vaporetto que ens portarà a llocs tan característics com San Giorggio, la Plaça de San Marco... Sopar a l’hotel.

2 gener. Màntua

Situada a la Llombardia és una de les més belles joies renaixentistes. Lligada a la noblesa de la família Gonzaga van construir-la amb enorme esplendor. La ciutat s'estén com una xicoteta península amb tres espills d'aigua artificials creats originàriament per a la defensa de la ciutat. Passejarem la Plaça “delle Erbe” i visitarem el Palau del Té i el Palau Ducal, una grandiosa construcció medieval, on destaca “la estança dels esposos”, obra cabdal de la pintura universal.

3 gener. Verona

Verona és una ciutat monumental i a l'hora amb molt d'encant per al visitant. Està situada a la riba del riu Adige tot just a l'entrada d'un dels passos més importants dels Alps, el nucli antic conserva un aspecte medieval. Compta amb el tercer amfiteatre romà més gran del món, l'Arena, així com algunes de les places més belles del Vènet. Visitarem l’església de San Zeno Maggiore, el Ponte Scaligero, Piazza delle Erbe, casa di Giulietta…

4 gener. Tornada.

Temps lliure fins el trasllat a l’aeroport. Arribada a València cap a les 14:00h.

*Atesa l’antelació amb la que s’elabora el programa, FPR es reserva el dret de realitzar modificacions i alteracions en TOTS els serveis i horaris previstos inicialment.

 Visitarem