Croàcia. Costa Dàlmata. Kòrcula, Zadar, Dubrovnik...


Del 01/04/2018 al 08/04/2018
8 dies
per persona 1200
 • Del 01/04/2018
  al 08/04/2018
 • 8 dies
 • Avió
 • Mitja pensió.
 • Clàssic

 • Clara Ros

Descripció

Croàcia. Costa Dàlmata. Kòrcula, Zadar, Dubrovnik...

La restauració d'un paisatge. En aquesta bellíssima costa, Dioclesià, l'emperador romà nascut a Spalato (Split), per a recollir-se a la vora de l'Adriàtic els darrers anys de la seua vida, bastí un castell de faula protegit per torres i muralles increïbles. Sobre els vestigis de la província romana s’alçaren les ciutats venecianes de Fiume, Zara o Ragusa, que més tard conformarien Rijeka, Zadar, Dubrovnik..., és a dir l'actual regió croata de Dalmàcia. I no va ser per casualitat, simplement aquesta costa és un vertader paradís.

 

Inclou

 • Itinerari en Bus
 • Guia FPR
 • Hotel
 • Avió
 • Mitja Pensió tots el dies.
 • Assegurança de viatge

Inscripcions

  Inscripcions obertes des del 21/11/2017

Reunió Informativa

  La reunió informativa serà el 06/03/2018

Opcions

 • Habitació individual + 210 €
 • Assegurança cancel·lació + 25 €

Guia

Ens acompanyarà:

Clara Ros
Professora de francés i Història de l'art..

Preu

El preu d'aquest viatge és de 1200 € + 37 € de taxes


Programació

1 abril. Ston

Eixida a les 05:30 de Nuevo Centro i a les 06:00h de Castelló. Trasllat al Prat. Vol a Dubrovnik. Hotel a Ston 2 nits. Sopar.

2 abril. Kòrc​ula.

Visitarem la península de Korcula, on segons conta la tradició nasqué Marco Polo en una petita casa a la ciutat que dóna nom a l’illa. La ciutat fortificada amb carrers de vianants distribuïts en forma de raspa de peix permeten la circulació de l’aire fresc. Destaquem la catedral, el monestir franciscà amb claustre, el palau del gobernador venecià i el del concell de la ciutat, el dels mercants i les fortificacions de la ciutat. Sopar.

3 abril. Ston-Trogir.

Ston conegut per les seues salines, destaca per les importants muralles defensives considerades com una fita de la arquitectura medieval,​ de 5 km s’extenen des de Mali Ston al final de la bahía de Ston. Trasllat a Trogir, fascinant tradició de 2300 anys d’urbanisme grega, romana i veneciana, amb una enormitat de palaus renaixentistes i barrocs, esglésies romàniques i torres medievals fortificades. Hotel a Trogir 3 nits. Sopar.

4 abril.. Zadar.

Trasllat a Zadar, ciutat de fundació romana, bastida a la vora de la mar Adriàtica i amb un nucli històric de gran importància amb esglésies medievals, arquitectura barroca i elegants palaus historicistes, cal esmentar la Catedral de Santa Anastàsia. Sopar.

5 abril. krka-Sibenik.

Des de l’encantador Skradin, farem una relaxant navegació pel riu Krka per tal d’asolir la cascada Skradinski, un paratge ric en flora i fauna, on farem un recorregut gaudint de la vegetació i els espectaculars paisatges que ofereixen els salts d’aigua. A la vesprada Sibenik, de carrers estrets i sinuosos amb magnífics monuments venecians. Sopar.

6 abril. Split.

Visita de la ciutat eslavó entre l'època romana i medieval, desenvolupada dins del palau de Dioclesià, on foren bastits edificis gòtics, renaixentistes, barrocs, etc., i que junt als vestigis romans constitueixen un harmònic mosaic únic al món. Ultra les muralles del palau de Dioclecià (construït entre el 293 i el 305), conserva l’atri, el vestíbul i nombroses columnates i portes, sobre els quals hi ha edificats palaus d’estil venecià i algunes esglésies preromàniques. La catedral, octogonal per fora i circular interiorment, és l’antic mausoleu imperial. El baptisteri és l’antic temple de Júpiter. Vesprada i Hotel a Dubrovnik 2 nits. Sopar.

7 abril. Dubrovnik.

Ciutat d'estrets carrers i altes torres, com un gran escenari, les imponents muralles tanquen un recinte de gran bellesa amb grans i petits monuments a la vora de la mar i al peu de les muntanyes des d’on va estar bombardejada en la guerra de l’antiga Iugoslàvia. Visitarem el convent de Sant Francesc i el de Sant Domènec, la Llotja de les Campanes, la plaça Stradun, el Palau Sponza i girarem pel cercle de muralles. Visitarem el convent de Sant Francesc i el de Sant Domènec, la Llotja de les Campanes, la plaça Stradun, el Palau Sponza i girarem pel cercle de muralles. Sopar

8 abril. Dubrovnik

Matí lliure a Dubrovnik. Vol directe Al Prat. Arribada a Castelló i a València cap a les 22 hores.Visitarem