Cracòvia i la serralada del Tatras Wieliczka, Tarnów, Zakopane,...


Del 19/08/2017 al 26/08/2017
8 dies
per persona 1300
 • Del 19/08/2017
  al 26/08/2017
 • 8 dies
 • Avió

 • GUIA FPR

Descripció

Cracòvia i la serralada del Tatras Wieliczka, Tarnów, Zakopane,...

Inclou

 • Itinerari en Bus
 • Totes les excursions.
 • Guia FPR
 • 4 Mitjes Pensions
 • Hotel
 • Avió

Opcions

 • Habitació individual + 300 €
 • Assegurança cancel·lació + 25 €

Guia

Ens acompanyarà:

GUIA FPR
.

Preu

El preu d'aquest viatge és de 1300 € + 124 € de taxes


Programació

19 agost. València - Cracòvia

Concentració a les 11.00 a l’aeroport de Manises. Vol a Cracòvia. Trasllat a l’hotel. Farem un agradable passeig contacte per una de les ciutats més boniques de la vella Europa. La recorrerem caminant atès el compacte nucli històric. Destaquem l’imponent castell reial, la catedral gòtica, l’atractiu i pintoresc mercat de panys, el call jueu i la acolorida arquitectura popular que li dóna un aire molt especial. Sopar. Hotel a Cracòvia 4 nits.

20 agost. Cracòvia.

Visita de l'antiga capital de Polònia. Envoltada pel cinturó verd de Planty, construït al lloc on estaven les muralles de defensa. Entre altres destaquem el famós retaule gòtic de fusta policromada a Santa Maria, la Torre de l'Ajuntament, i el famós Mercat dels Draps; a la vora del riu Vistula que travessa la ciutat s'alça el tossal de Wawel, amb el Palau Real. Vesprada lliure.

21 agost. Cracòvia.

Passeig pel barri Kazimierz, la ciutat jueva, destaquem el museu jueu, i la Sinagoga Remuh, que se segueix utilitzant amb finalitats religioses. El dramàtic extermini dels jueus de Cracòvia va ser tema de la pel·lícula “La llista de Schindler” de Steven Spielberg que la va rodar en l'original entorn de Kazimierz. Originalment el barri va ser fundat en el segle XIV com una ciutat separada de Cracovia, amb la seua pròpia Plaça del Mercat i propi ajuntament. Vesprada lliure.

22 agost. Wieliczka, Tarnów, Nowy Wiśnicz.

Excursió a  la mina de sal en Wieliczka, impressionant conjunt de càmeres, capelles i galeries subterrànies esculpides en sal gemma. UNESCO. Recorrerem els passadissos esculpits en roca salina, on les formacions naturals i llacs subterranis, conformen nombroses escultures i capelles, realitzades en roca salina pels artistes que han treballat en les mines. De vesprada el castell Lubomirski. Sopar.

23 agost. Podgórze, Zakopane.

Per el matí visita al barri de Podgórze. Per la vesprada eixida a Zakopane,  destinació  predilecta dels afeccionats a la muntanya i el senderisme. Amb nombroses mostres d'una arquitectura en fusta única amb belles cases, esglésies i capelles, Zakopane, un dels llocs de més encant a Polònia. Sopar. Hotel a Zakopane 3 nits.

24 agost. El Tatras.

Ruta verda: 3 hores, dificultat baixa, 10Km. La senda al llac Morskie Oko, bellíssim paisatge el que ofereix el llac. Vesprada lliure. Recorrerem el carrer Krupówki, l'artèria principal del poble, repleta de llocs d'artesania i gastronomia típiques de la zona.

25 agost. El Tatras. Gorges del Dunajec.

Ruta verda: 3 hores, dificultat baixa, 10Km.

Podrem remuntar en barca el riu Dunajec pel lloc més espectacular de la Serra de Pieniny a la frontera Eslovacopolonesa per les gorges calcàries. És un emocionant descens que arriba a Szczawnica a la vora del llac del castell de Niedzica. Sopar.

26 agost. Cracovia-València

Trasllat a l'aeroport Cracovia-Balice. Vol a València. Arribada a cap a les 23.30 hores.Visitarem