Ciutats de la Hansa. L’or blanc del Bàltic. Lubeck, Bremen,...


Del 07/08/2017 al 14/08/2017
8 dies
per persona 1250
 • Del 07/08/2017
  al 14/08/2017
 • 8 dies
 • Avió
 • Clàssic

 • Marisa Pellicer

Descripció

Ciutats de la Hansa. L’or blanc del Bàltic. Lubeck, Bremen,...

Rares vegades al llarg de la història una aliança econòmica ha aconseguit el poder que va tindre la Lliga Hanseàtica, tant en sentit polític com cultural. En el període de major auge allà cap al segle XIV, quasi dues-centes ciutats es van sumar al pacte de l'Hansa amb el control del Mar del Nord i del Mar Bàltic. En el seu origen es tractava d’una associació de comerciants alemanys establerts fora d’Alemanya, al cap de la qual estava Lübeck. Els vaixells de càrrega de l'Hansa, viatjaven d’orient a Occident portant mercaderies, com pells, cera, sal, espècies i exportaven sobretot teixits, ferramentes, cervesa i vi.

Inclou

 • Hotel
 • Guia FPR
 • 3 Mitjes Pensions
 • Itinerari en Bus
 • Totes les excursions.
 • Avió

Inscripcions

  Inscripcions obertes des del 14/03/2017

Opcions

 • Assegurança cancel·lació + 25 €
 • Habitació individual + 255 €

Guia

Ens acompanyarà:

Marisa Pellicer
Lingüista i professora d'alemany.

Preu

El preu d'aquest viatge és de 1250 € + 119 € de taxes


Programació

7 agost. Hamburg

Concentració a les 05:00h. a l’aeroport de Manises. Vol Frankfurt-Hamburg. En arribar-hi, passeig pel port i Dinar lliure. Trasllat a Lübeck. comercial d’Alemanya; el seu nucli històric, envoltat per el riu Trave, (UNESCO) en ser un model de ciutat occidental del segle XII. Sopar. Hotel a Lübeck ciutat quatre nits.

8 agost. Lübeck

De matí passeig pel centre històric de Lübeck. Visita de la Rathaus (l’ajuntament), edifici del segle XIII quasi totalment cobert d’atovó negre esmaltada i de la Marienkirche, la més gran i bella església gòtica bastida de rajola d’Alemanya. De vesprada si volem reposar forces podem fer-ho al Cafè Niederegger, fabricants de massapà i dolços des de més de 200 anys. Vesprada lliure.

9 agost. Kiel

De matí excursió a la que ha estat una de les bases navals més importants alemanyes. El canal que comunica el mar Bàltic amb el mar del Nord té un extrem a aquesta ciutat, on també trobem les rescloses del Nord-Ostsee Kanal. Vesprada lliure.

10 agost. Ratzenburg - Mölln - Schwerin

La sal, també anomenada Or Blanc, va ser la font de riquesa d’aquestes petites poblacions durant segles. Visitarem Ratzenburg, situat al bellmig d’una illa. Mölln, petita ciutat medieval; De vesprada, el Schloss, de Schwerin obra mestra del historicisme alemany que fou residència dels ducs. Dinar lliure. Sopar a l’hotel.

11 agost. Ruta de la sal

Eixida de Lübeck per seguir la Ruta de la Sal, un històric camí comercial que la uneix amb Lüneburg; la ciutat torçuda. Celle, la petita ciutat medieval. “La més bella ciutat alemanya” que conserva nombroses cases antigues amb bigues de fusta enramades amb rica ornamentació.  Sopar. Hotel a Bremen tres nits.

12 agost. Bremen

De matí encetarem un passeig per la ciutat. La població combina mirades al passat amb un esperit modern patent en les noves construccions. Visitarem la Rathaus, obra mestra del Renaixement i el Dom St. Petri. Vesprada lliure, podrem passejar pel barri de Schnoor ple de casetes de pescadors i artesans.

13 agost. Neuwerk – Cuxhaven

De matí passejarem Cuxhaven, animada ciutat pesquera al mar del Nord. Tot seguit excursió en carros i cavalls (en marea baixa) a l’illa de Neuwerk, eternament tranquil·la conformada per una petita franja de terra. Cal destacar-hi el far del segle XIII un dels més antics d’Europa. Tornada en vaixell, (en marea alta). 

14 agost. Hamburg – València

Hamburg contemporani. Destaca el nou edifici de l’Òpera Hanseàtica. Simplement  espectacular. Al vespre trasllat a l’aeroport. Vol Frankfurt-Manises. Arribada cap a les 23:30h.

 Visitarem