Caminar Bretanya. Llegendes i música celta.


Del 02/08/2017 al 09/08/2017
8 dies
per persona 1150
 • Del 02/08/2017
  al 09/08/2017
 • 8 dies
 • Avió
 • Clàssic

 • Victor Benlloch

Descripció

Caminar Bretanya. Llegendes i música celta.

Armòrica. La terra dels bretons. Com un badall d’un gran drac adormit, la terra d’Armòrica s’estén junt amb el mar i configura un món a banda, una península d’extraordinaris i diferents indrets, alguns de molt coneguts, però d’altres, de més inaccessibles. El país dels bretons és un poble entre cultures, amb una personalitat molt peculiar; les festes populars, les llegendes i costums, el paisatge, -alhora diversificat i únic en una terra de contrasts- els monuments megalítics, les esglésies i castells, i també les dolces passejades per les platges atlàntiques i per un bosc interior de fades i gnoms, que configuren un bagatge cultural a descobrir.

Inclou

 • 3 Mitjes Pensions
 • Itinerari en Bus
 • Guia FPR
 • Totes les excursions.
 • Hotel
 • VOL DIRECTE

Inscripcions

  Inscripcions obertes des del 10/03/2017

Opcions

 • Assegurança cancel·lació + 25 €
 • Habitació individual + 225 €

Guia

Ens acompanyarà:

Victor Benlloch
Botànic.

Preu

El preu d'aquest viatge és de 1150 € + 55 € de taxes


Programació

2 agost. Nantes

Concentració a les 19:30h a l’aeroport de Manises. Vol directe a Nantes. Hotel a Nantes.

3 agost. Vannes-Karnac

Eixida cap a Vannes. Ciutat especialment lligada a València, que conserva les muralles medievals i la casa on visqué els seus darrers dies Sant Vicent Ferrer. Ací, el trobarem soterrat en una capella de la catedral ornamentada amb tapissos miraculosos de la seua portentosa vida. Tot seguit Karnac, un espectacular alineament de centenars de menhirs  Sopar. Hotel a Quimper tres nits del viatge.

4 agost. Finisterre

Matí per a visitar la ciutat de Quimper (Kemper) situada sobre un llarg i estret estuari del què cal destacar-hi la ciutat vella. A la vesprada, Locronan, un dels més bonics pobles del Finisterre, animat pels més autèntics i reconeguts artesans bretons. 

5 agost. País dels gnoms

Farem una excursió per Huelgoat. Passeig: per la gran reserva natural de Bretanya entrarem en el món dels contes de fades i bruixes. A la vesprada visitarem algunes de les ermites calvari, que constitueixen la més característica arquitectura religiosa bretona.

6 agost. Costa de granit rosa

Eixida en direcció cap a la coneguda Cornisa bretona. Passeig: entre extravagants formes de blocs de granit de color rosa perforats pels embats de la mar i per la força del vent. En acabant per arribar a la xicoteta i tranquil·la illa de Brèhat. Passeig: caminarem per camins i carrers, eternament tranquils sense cotxes. Sopar. Hotel a Rennes.

7 agost. Cap Frehel

Dinan ciutat medieval situada sobre un potent puig, i bastida de cases d’entramats de fusta i jardins en flor. Passeig per un dels monuments naturals més impressionants d’Europa, penya-segats de més de 70 mts d’altura sobre la mar, 2 hores sense dificultat, i visitarem el castell Fort-la-Latte, guaita i fortalesa atlàntica entre la millor reserva d’ocells de Bretanya. Vesprada a Saint Maló, bellíssima ciutat a la vora del mar situada en un magnífic emplaçament, cal destacar-hi el clos antic, totalment reconstruït després de la guerra i envoltat per poderoses muralles. Sopar a l’hotel.

8 agost. Le Mont Saint Michel Saint Maló- Mont Dol

Matí passeig per Rennes, una sorpresa. Dol de Bretagne característic poble del pla del qual sobreïx la impressionant catedral entre els teulats de les cases populars. Visita de l’impressionant monestir construït sobre un illot rocós en forma cònica entre Bretanya i Normandia, i naturalment, sentirem les marees marines més grans de la Terra. 15:18 bajamar / 20:37 Plena mar

9 agost. Rennes

Matí lliure. Trasllat a l’aeroport. Vol directe a València. Arribada cap a les 18 horesVisitarem