Cambodja. Un imperi sota la jungla.


Del 27/12/2017 al 07/01/2018
12 dies
per persona 2650
 • Del 27/12/2017
  al 07/01/2018
 • 12 dies
 • Gran viatge
 • Mitja pensió.
 • NOVETAT
 • Avió

 • Vicent Climent

 • Guia Local.

Descripció

Cambodja. Un imperi sota la jungla.

FIL-PER-RANDA ha preparat per inaugurar l 'any nou "el viatge" a Cambodja. País castigat fins a l'extenuació pel règim genocida de Pol Pot ,renaix a poc a poc mostrant al món el millor de la seua mil·lenària cultura. La història antiga d'aquest país es confon quasi amb la prestigiosa civilització Khmer, que s'expandí per tot el sud-est asiàtic i conegué el seu apogeu en els prodigiosos complexes d'Angkor. Dedicarem quatre dies per rebre com cal  l'any nou  als fabulosos temples d'Angkor impregnant-nos tranquil·lament  del colossal conjunt  d'Angkor Vat ,envoltada  per una jungla luxuriosa que ho cobreix tot. Així com la visita als pobles de pescadors al llac  Tonlé Sap.  No deixarem de banda la descoberta de la capital Pnhon Penhn i les riqueses del seu museu  d'art nacional , així com el tràfec de la seua laboriosa gent. Tanquem aquest any nou amb dos dies a la vora del mar al golf de Tailàndia per a gaudir de l'estiu a l'hivern.

PRE-INSCRIPCIÓ, RESERVA DE PLAÇA. 100€*

*A partir de setembre se formalitzarà la reserva en firme, segons les condicions generals de FPR.

Inclou

 • Guia FPR
 • Itinerari en Bus
 • Excursions (No tickets d'entrada)
 • Hotel
 • Mitja Pensió tots el dies.

Inscripcions

  Inscripcions obertes des del 17/07/2017

Reunió Informativa

  La reunió informativa serà el 15/12/2017

Opcions

 • Habitació individual + 400 €
 • Assegurança cancel·lació + 60 €
 • Visat + 30 €

Guia

Ens acompanyarà:

Vicent Climent
Història de l'Art.

També vindrà amb nosaltres:

Guia Local.
.

Preu

El preu d'aquest viatge és de 2650 € + 180 € de taxes


Programació

27 desembre. Vol intercontinental.

Eixida a les 15h des de Nuevo Centro a l’aeroport de Barajas. Vol Madrid-Dubai-Pnhon Penh. Nit a bord.

28 desembre. Arribada.

Arribada a Pnhon Penh. Trasllat a l’hotel i distribució d’habitacions. Descans.

29 desembre. Pnhom Penh- Vore la Vida.

Visita del Palau Reial construït en l'època colonial, la Pagoda Plateada, que conté entre els seus tresors el Buda d'or i el Museu Nacional o de Belles Arts, que guarda antics tresors de l'art a Cambodja. Dinar de restaurant.

30 desembre. .Vol a Sian Reap- Angkor. Grup de Roluos.

Trasllat a l’aeroport i vol a Sian Reap. En arribar-hi visita de Roluos centre de la civilització khmer datat als segles VIII i IX. Explorarem els temples de Bajong, Preah Ko i Lolei en una bonica curta passejada, ens acostarem a la pagoda de Roluos envoltada per la vida rural cambodjana. Dinar de restaurant.

31 desembre. Angkor. 

Visita de l'antiga capital d'Angkor Thom. Passarem  la fascinant  Porta Sud del complexe, visitarem el temple Baion, únic per les seues 54 torres decorades amb més de 200 cares, la terrassa de l'elefant,  la del rei Leper i Ta Prohm que manté la major part del seu "misteri". A la vesprada el més famós de tots els temples de la planura d'Angkor. Acabarem l'any gaudint de la posta de sol al temple de Pre Rup. Dinar de restaurant. Sopar de cap d'any, inclòs.

1 gener. Angkor

Batejarem l'any al petit i deliciós temple de Banteay Srei. Joia de l'escultura d'Angkor, considerada obra femenina per la finor en el treball. Tot seguit, el Museu de les mines  -explosives-… increïble. De vesprada a l'any nou visitarem Takeo i Ta Prohm, Banteay Kdei, Sras Srang i Krovan concloint amb una xicoteta aventura amb tuk tuk... i del menjar local... Dinar de restaurant.

2 gener. Angkor, Kampong Pluk. Tonlé-sap.

Excursió cap a  Kampong Pluk, poble de pescadors que viuen sobre l'aigua; observarem la vida de la gent, amb barques descobrirem els manglars que donen vida al riu i al llac. A la vesprada el museu d'Angkor. Dinar de restaurant.

3 gener.   Vol a Sihanoukville. El Golf de Tailàndia.

Trasllat a l’aeroport. Vol local a Sihanoukville, a la vora del golf de Tailàndia. En  arribar-hi temps lliure per a visitar la platja, banyar-se, vore el poble..etc

4 gener. Dia lliure.

Dia lliure de descans. Després d’un intens viatge ens haurem guanyat realitzar el que més a gust ens vinga. Temperatura mitja en gener 26.80 graus Celsius.

5 gener. Kampot. Temples de Ta Prohm. Pnhom Penh.

Eixida a Pnhon Phen. De camí pararem a kampot, ciutat que posseeix una encantadora aquitectura colonial francesa, que ens traslladarà a altra època com per art de màgia.  Dinar de restaurant. Abans d'arribar a Pnhon Penh ens encisarà el discurrir a la vora del llac "Tonle Bati" tot i veient Ta Prohm

6 gener. Pnhom Penh.

Visita del memorial Choenung Ek, en acabar temps lliure per compres, passejades i descobriment de la vida local. Dinar de restaurant. A la nit trasllat a l’aeroport i vol transcontinental a València.

7 gener. Tornada.

Arribada cap a València a la 13h.Visitarem